LINK

Wat doen wij?

U kunt bij LINK terecht voor hulp bij psychische klachten, problemen in relaties of werk of omdat u vastloopt in uw dagelijks leven.

Wij behandelen patiënten die zich bij ons aanmelden met psychotherapie. LINK bestaat sinds 1998 als vrijgevestigde praktijk van de psychotherapeuten, Isabel Elfferich en Pim van Dun.
Wij zijn beiden sinds de vroege jaren tachtig werkzaam in de GGZ. Wij volgen met interesse en plezier de ontwikkelingen op ons vakgebied en verzorgen een breed psychotherapieaanbod dat zich uitstrekt van klachtgerichte behandelingen tot persoonsgerichte psychotherapie. Wij vinden het van belang om samen met u na te gaan hoe uw problemen ontstaan zijn en in welke richting oplossingen gevonden kunnen worden. Naast gesprekstherapie wordt ook gebruik gemaakt van specifieke psychotherapievormen en –technieken als EFT, IPT, psychodrama, sensorimotor psychotherapie en EMDR.

Op deze pagina’s vindt u informatie over onze procedure van aanmelding, intake en onderzoek en over specifieke behandelingen van verschillende soorten klachten.

Naast Psychotherapie is LINK al jaren actief in opleiding en onderwijs. Wij bieden individuele en groepsleertherapie voor psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters in opleiding.

Wij geven individuele en groepssupervisie aan psychotherapeuten, GZ- en klinisch psychologen en psychiaters in opleiding.

Wij geven coaching aan mensen die een verandering nastreven in hun professionele carrière. Bijvoorbeeld voor mensen die door hindernissen uit hun persoonlijke geschiedenis stagneren in hun werk.

Wij verzorgen op aanvraag opleiding in specifieke psychotherapiemethoden en werken mee aan diverse opleidingen.