LINK

Contact

Telefonisch spreekuur 0348 498448 elke maandag van 12.30 tot 13.30 u. buiten deze tijd is een antwoordapparaat ingeschakeld waarop u uw boodschap kunt inspreken. Geeft u alstublieft in de boodschap aan of u teruggebeld wilt worden. In dat geval nemen wij contact met u op.

Ons pand ligt op het punt waar de Zegveldse Uitweg overgaat in de Hoofdweg, een eindje van de weg af, achter een oud sluisje en u rijdt er vlug aan voorbij. Als u – komende uit richting Woerden/Bodegraven – het plaatsnaambord Zegveld ziet, bent u 1.9 km te ver gereden.

Hoofdweg 150
3474 JK Zegveld
Tel 0348 498448

Bekijk hier de route op Google

Voor bezoekers die met het openbaar vervoer reizen is het van belang te weten dat de OV verbindingen naar Zegveld beperkt zijn. zie www.9292.nl Sommige bezoekers huren een fiets op het station in Woerden en leggen de laatste 3,5 km fietsend af; anderen wandelen 45 minuten door de stad en de polder.

Tot onze spijt is de praktijk moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Alternatieve route

Komend vanuit de richting Den Haag / Rotterdam adviseren wij u om op spitstijden de volgende route te rijden:

U verlaat bij Reeuwijk de snelweg A12 en rijdt via Bodegraven en Nieuwerbrug naar Zegveld.

Disclaimer

De informatie geplaatst op www.linkpcs.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Pim van Dun en Isabel Elfferich, praktijkhouders van LINKpcs. Er wordt uiterste zorg besteed aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van
de site. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De praktijkhouders van LINKpcs kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.linkpcs.nl. Het is mogelijk dat via deze internetsite toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De praktijkhouders van LINKpcs kunnen evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

Auteursrecht

LINKpcs behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van LINKpcs verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logos, fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen in de site van LINKpcs mag zonder schriftelijke toestemming van LINKpcs openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding. Met dank aan Mieke Beuse te Kamerik voor de inspirerende bron op haar website.