LINK

praktijk voor psychotherapie, coaching en supervisie

U kunt bij LINK terecht voor hulp bij psychische klachten, problemen in relaties of werk of omdat u vastloopt in uw dagelijks leven.

Aanmeldingsstop

Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanmeldingen aan. Voor supervisie, leertherapie en groepspsychotherapie kan dat anders zijn. Voor vragen hierover mag u altijd contact met ons opnemen tijdens het spreekuur op maandag van 12.30 – 13.30 u. of stuur een E-mail via het contactformulier. U kunt u oriënteren op de website van de LVVP op de mogelijkheden bij collega’s in de regio of u kunt uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.

(laatste actualisatie 28 januari 2024)

Over de Praktijk

LINK bestaat sinds 1998 als vrijgevestigde praktijk voor psychotherapie, coaching en supervisie. De praktijkhouders zijn Isabel Elfferich, klinisch psycholoog / psychotherapeut en Pim van Dun, psychotherapeut / psychodramaturg. U kunt bij LINK terecht voor hulp bij psychische klachten, problemen in relaties of werk, of omdat u vastloopt in uw dagelijks leven. Daarnaast verzorgt LINK supervisies en opleiding voor professionals in de GGZ.

Wij zijn beiden sinds de vroege jaren tachtig werkzaam in de GGZ. Wij volgen met interesse en plezier de ontwikkelingen op ons vakgebied en verzorgen een breed psychotherapieaanbod dat zich uitstrekt van klachtgerichte behandelingen tot persoonsgerichte psychotherapie. Wij vinden het van belang om samen met u na te gaan hoe uw problemen ontstaan zijn en in welke richting oplossingen gevonden kunnen worden. Wij hebben elk onze specialisaties, waarover u geïnformeerd wordt op deze website.

Op deze site kunt u verder informatie vinden over onze professionele achtergrond, registraties en kwalificaties. Wij lichten onze werkwijze toe en informeren u over de voorwaarden waaronder behandeling kan plaats vinden. Daarnaast krijgt u een beeld van de klachten en problemen waarvoor wij behandeling bieden. Wij richten ons in het werk op volwassenen en ouderen. LINK werkt samen met de andere Woerdense psychotherapeuten. (www.vprw.nl)

Actueel

Zorgverzekeringen 2024

LINK heeft geen contracten met zorgverzekeringen behalve met DSW. Met een restitutiepolis krijgt u volledige vergoeding voor de psychotherapeutische contacten die u bij ons heeft. Elk jaar verandert er het een en ander in de zorgverzekeringen.
Vanaf ongeveer 19 november 2023 kunt u op de website van de contractvrije psycholoog controleren of uw huidige verzekering ook in 2024 een restitutieverzekering aanbiedt. Op grond daarvan kunt u bepalen of u bij uw huidige verzekering blijft of dat u erbij gebaat bent om over te stappen naar een andere verzekeringsmaatschappij.