Contact

Bereikbaarheid

Telefonisch spreekuur 0348 498448 elke maandag van 12.30 tot 13.30 u. buiten deze tijd is een antwoordapparaat ingeschakeld waarop u uw boodschap kunt inspreken.
Geeft u alstublieft in de boodschap aan of u teruggebeld wilt worden. In dat geval nemen wij contact met u op.

Ons pand ligt op het punt waar de Zegveldse Uitweg overgaat in de Hoofdweg, een eindje van de weg af, achter een oud sluisje en u rijdt er vlug aan voorbij. Als u, komende uit richting Woerden/Bodegraven het plaatsnaambord Zegveld ziet, bent u 1.9 km te ver gereden


Hoofdweg 150
3474 JK Zegveld
Tel 0348 498448

Bekijk hier de route op Google

Voor bezoekers die met het openbaar vervoer reizen is het van belang te weten dat de OV verbindingen naar Zegveld beperkt zijn. zie www.9292.nl Sommige bezoekers huren een fiets op het station in Woerden en leggen de laatste 3,5 km fietsend af; anderen wandelen 45 minuten door de stad en de polder.

Tot onze spijt is de praktijk moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Alternatieve route

Komend vanuit de richting Den Haag / Rotterdam adviseren wij u om op spitstijden de volgende route te rijden:

U verlaat bij Reeuwijk de snelweg A12 en rijdt via Bodegraven en Nieuwerbrug naar Zegveld.

Disclaimer

De informatie geplaatst op www.linkpcs.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Pim van Dun en Isabel Elfferich, praktijkhouders van LINKpcs. Er wordt uiterste zorg besteed aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van
de site. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De praktijkhouders van LINKpcs kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.linkpcs.nl. Het is mogelijk dat via deze internetsite toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De praktijkhouders van LINKpcs kunnen evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Auteursrecht
LINKpcs behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van LINKpcs verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logos, fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen in de site van LINKpcs mag zonder schriftelijke toestemming van LINKpcs openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding. Met dank aan Mieke Beuse te Kamerik voor de inspirerende bron op haar website.

Colofon
Deze site is in opdracht van de praktijkhouders van LINKpcs ontwikkeld.
Ontwerp Logo: Willem la Verge, Amersfoort
Website: www.wegmanonline.nl WEBDESIGN Maarssen

 

 Bezoekadres  Bereikbaarheid  Psychotherapeuten  

 Hoofdweg 150
 3474  JK Zegveld
 AGB praktijkcode   94003406 

 0348 498448
 telefonisch spreekuur op
 maandag van 12.30 - 13.30   uur op overige tijden graag   inspreken en aangeven of u   teruggebeld wilt worden.

 Isabel Elfferich
 Psychoterapeut
 BIG  29043345316
 Klinisch psycholoog
 BIG 9043345325
 AGB code 94004081
     
 

 

 KvK inschrijving nr.   30287465 

 Contactformulier 

 Pim van Dun
 Psychoterapeut
 BIG 
 89049086316
 AGB code 94003928
          

 

 Bekijk: Route

 Bekijk: Kwaliteitsstatuut 

 Bekijk: Privacyverklaring